Ioan. Ravisii Textoris Nivernen: dialogi aliqvot festiuissimi, studiosae iuuentuti cum primis vtiles. Item eivsdem epigrammata non pavca, vt doctissima, ita & lepidissima. Omniarecens diligenter recognita & emendata.. [electronic resource] :
Summary goes here