[Discors concordia pap©Œ:] vel antithesis antichristi cum Christo, per G.D. Cum responsione invectiua Terr. Or. Roman. in eadem. Oratio item pia pro Regina nostra Elizabetha. Per eund. G.D. [electronic resource] (1595)
Summary goes here