Geographiae sacrae pars prior Phaleg seu De dispersione gentium et terrarum diuisione facta in ædificatione turris Babel. Cum tabula chorographica, & duplici indice, I. Locorum scripturæ. 2. Rerum & verborum ... / Authore Samuele Bocharto ; Pars Altera, Chanaan seu de coloniis et sermone Phœnicum, cum Tabuli chorographic... & duplici indice ... [electronic resource] :
Summary goes here